• U bevindt zich hier: 
  • Home > 
  • Nieuws > 
  • Grootste Vestiging van Karwei geopend

Grootste Vestiging van Karwei geopend

De grootste Karwei van Nederland heeft deze week haar deuren geopend in het Noord Brabantse Best  OP het grote bedrijvencomplex aan de Eindhovenseweg Zuid in Best zijn de de deuren van de enorme Karweivestiging (7.000 m2) geopend.

De Karwei is het eerste bedrijf in Bestpoint dat opentHet gaat om een zevenduizend vierkante meter grote vestiging van franchiseorganisatie Bricorama. Deze Franse doe-het-zelfgigant was in het verleden met zijn eigen formule actief in Nederland, maar werkt sinds tien jaar als franchiser samen met Intergamma.

Bricorama is in Nederland bezig met een flinke opknapoperatie. Het bedrijf opende of heropende in de afgelopen achttien maanden elf bouwmarkten onder de Karwei-formule. 'Een geweldig blijk van vertrouwen dat onze Franse moedermaatschappij heeft in de Nederlandse markt en de positie van Karwei daarin', "We hebben in 1993 al geprobeerd de grond in Best te kopen. Het is in onze ogen een perfecte locatie voor een bouwmarkt", aldus Marcel van Kessel.

Bij de opening van de winkel werd de gemeente op geroepen om de komst van een vestiging van Hornbach te blokkeren. Dit bedrijf heeft zijn oog laten vallen op een terrein vlakbij de nieuwe Karwei aan de NCB-laan.